Fonda Sahla

Hoi, ik ben Fonda Sahla

 

 

 

 

Geboren

Ik ben Fonda Sahla, 44 jaar en geboren in Den Haag op Scheveningen. Ik ben opgegroeid in de Rivierenbuurt en op mijn zevende verhuisde ik met mijn ouders en vier broertjes en zusjes naar Transvaal. In Transvaal kreeg ik er 3 broertjes en zusjes bij, waardoor ik ben opgegroeid in een gezin van acht kinderen. Ik heb op de vrije basisschool gezeten en daarna heb ik de Mavo afgerond op een rooms katholieke middelbare school. 

Getrouwd met en kinderen

Momenteel ben ik 44 jaar oud, getrouwd en moeder van drie studerende kinderen. Mijn leven begon in een groot gezin met acht kinderen, wat me van jongs af aan leerde over het belang van gemeenschap en gelijke onderwijskansen.

Hobby en andere persoonlijke activiteiten

In mijn vrije tijd geniet ik van strandwandelingen, gesprekken voeren met mensen en boeken lezen, allemaal vergezeld van een goed kopje koffie. Het liefst een cappuccino.